Video

Shqiptarët...pjesë e grupeve të "ferrit" në Telegram

Lidhur me këtë fenomen shqetësues, ZËRI zhvilloi këtë të mërkurë një Vox Pop, për të parë nëse qytetarët e Tiranës përdorin aplikacionin Telegram dhe nëse janë pjesë e grupeve të "ferrit". Për më shumë ndiqni përgjigjet e tyre.

Edon Kuqi
Shqiptarët...pjesë e grupeve të "ferrit" në
Gazetari Edon Kuqi dhe qytetarët që iu përgjigjen pyetjeve

TIRANË- Grupet +18 në Telegram janë kthyer në një problem serioz sa i përket privatësisë dhe shkeljes së saj. Kështu së fundmi mijëra persona janë bërë pjesë e grupeve që ekspozojnë vajza të reja dhe të mitura në video nudo që ato në mirëbesim ua kanë dërguar të dashurëve të tyre. Lidhur me këtë fenomen shqetësues, ZËRI zhvilloi këtë të mërkurë një Vox Pop, për të parë nëse qytetarët e Tiranës përdorin aplikacionin Telegram dhe nëse janë pjesë e grupeve të "ferrit". Për më shumë ndiqni përgjigjet e tyre./ZËRI

Poll

MOS HUMB